fbpx

adviseur

Wi Projects Interieur

Alles voor uw droominterieur op 1 plek

interieurstyle

Kleuradvies aan huis

Wil je een nieuw interieur maar is het een raadsel hoe je de verschillende kleuren gaat combineren ? Wil je wat gaat doen met de nieuwste kleurtrends van 2018? En vooral wil je dat alles een geslaagd geheel vormt ?

Wel stuur nu een aanvraag voor een kleuradvies aan huis ! De kostprijs van dit kleuradvies is 125 € in een straal van 20 km rond Stekene.

Hiervoor krijg je : een bezoek aan huis en kleuradvies voor 1- 3 kamers . Dit wordt dan later uitgewerkt en samen met de kleurstalen in een voorstel gegoten. Dit is een mooie basis waarbij je steeds kan verder bouwen op een degelijk onderbouwd kleurenplan.

Maak nu een afspraak voor jouw kleuradvies aan huis !

Beste interieurstyling
Interieuradvies aan huis : 

Wil je iets aan je interieur veranderen, maar je komt er maar niet uit? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woonkamer , slaapkamer , badkamer? Plan je de aankoop van meubels en wil je alles passend met elkaar in de juiste kleuren en texturen ?

 

Neem dan contact op en maak een afspraak voor een interieuradvies aan huis. We komen voor een 3 tal uur bij je langs en bekijken je wensen. Hiermee gaan we aan de slag en krijg je nadien een schets , grondplan en een moodboard. Dit gaat jou de mogelijkheid geven om direct knopen door te hakken. Duidelijkheid in je ganse interieur en afgetoetst aan de technische haalbaarheid.

Indien nodig werken we samen met onze architect en ingenieur om de bouwaanvragen te doen en bekijken we het ganse proces!

 

Het interieuradvies heeft een waarde van 395 € en geeft je plannen een duidelijke boost met een doelgericht advies.

Reeds aan het bouwen – verbouwen ?

Geef ons jouw interieurarchitect of architect door met de naam van jouw project. We zitten graag met jullie even rond de tafel en werken regelmatig samen met deze mensen om de laatste nieuwe technieken perfect te integreren in jouw woning.

Want een interieur op maat start liefst zo vroeg mogelijk in het bouwproces Zo kunnen we samen met alle partijen de beste oplossing voorstellen , opvolgen en een perfecte uitvoering garanderen.

Of maak een afspraak met één van onze adviseurs om samen jouw plannen en wensen te overlopen!