fbpx

elitis

Elitis

Voor diegene die een uniek topproduct wil

Elitis is een buitenbeetje in de wereld van interieurinrichting. De meest luxe stoffen , materialen en unieke prints behoren tot de collectie van Elitis.

Je vind deze stoffen en behang terug in de mooiste interieurs verdeeld over de ganse wereld. Je gaat er vast een aantal herkennen die al jarenlang gebruikt worden , maar ondertussen tot echte klassiekers zijn verheven.

Een interieur met Elitis behang straalt stijlvolle klasse uit. Uniek en vele malen wordt er na een aantal jaren een flauwe copy van gemaakt van hun bestsellers. Maar tot op heden slaagt niemand erin om hun diepte van kleuren en effecten te evenaren.

We hebben bij Wi-interieurs dan ook gekozen om voor het pure orgineel te gaan. Geen behang dat je na een paar jaar al wenst te vervangen , maar een stijl die garant staat voor een schoonheid die jarenlang blijft overtuigen.

Nieuwsgierig wat de collecties met klinkende namen zoals Tahoma , essentials ,…. jou kunnen bieden ? Kom ze bewonderen , betasten , ze zijn meer dan de moeite waard om in jouw zoektocht naar het passende interieur te bewonderen.

 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Wenst U advies aan huis ? Ziet U het bos wel maar de bomen niet meer ?

Contacteer ons en we komen met passie jouw interieur passend maken.

Lichtinval – bestaande elementen – verlichting … we bekijken samen welke zaken er blijven en welke er mogelijks vervangen worden om alles passend eruit te laten zien.

De tijd is voorbij van cleane , smetteloze interieurs … kwalitatieve materialen moeten jou het gevoel geven om thuis te komen. We zijn de perfecte partner om jou hierbij te assisteren.