fbpx

flamant

Flamant

Belgisch stijlicoon

Flamant behang is een onderdeel van de Arte groep. Door de jarenlange samenwerking is er een collectie ontstaan die al meer dan 15 jaar de mooiste interieurs aankleed met stijlvol en hoogstaande kwaliteit. De kleuren van de Flamant collectie zijn uniek en toch elke keer weer verrassend ! Flamant behang is voor interieurs in Belgie onmisbaar geworden voor mensen die houden van de typische stijl en kleuren van het Flamant merk. In 2017 zijn er op het einde net 2 nieuwe boeken gekomen die de klassiekers een compleet nieuw elan geven.Met deze nieuwste collectie durven ze al iets gewaagder te gaan en zal je opkijken van de meerwaarde die ze kunnen geven met hun warm en intens kleurenpallet.

 

Zo zijn er hun bijzondere effecten met flock op het glasvliesbehang wat een speels effect met texturen geeft . Als je daarmee kan spelen en de juiste belichting erbij kan plaatsen , heb je een stevige basis voor een perfect passend plaatje . Want de nieuwste trends in de interieurtrends zijn van die aard om het weer gezellig te maken met duurzame materialen. Ook de meer rijkere stoffen en behang ga je dan ook terugvinden in die trends. Wist je ook dat de kleuren van 2017 en 2018 een perfect huwelijk vormen in kleurcombinaties ?

Om het combineren van behang van Flamant makkelijk te maken zijn de nieuwste behangboeken ook zo opgesteld dat bij elk dessin 3 perfect passende kleuren behang worden voorgesteld om zo in een kamer zowel rust als een pittig detail naar voor te brengen .

 

Flamant … al jarenlang een bekende en dat gaat de komende jaren niet anders zijn !