fbpx

Gordijnen en raamdecoratie – Rolxx rolgordijnen

Raamdecoratie – Rolxx – Elitis kussens … onze nieuwe zaken 

Nieuws Mei 2018

Het jaar is vlot bezig … de nieuwste collecties zijn weerom binnen … we zijn er weer klaar voor . 

Wat brengt het voorjaar van 2018 … wel op het vlak van raamdecoratie  is het enorm uiteenlopend . De trend van natuurlijke materialen duurt zeker verder . Maar ook hebben we een mooie combinatie stalen binnen in art deco motieven . Ook de motieven van zuiderse vogels die je ook in de mode terugvind … hebben we. Verrast ? Wel je merkt dat veel trends samen lopen.Je gaat je mogelijks wel afvragen of dit wel past binnen jouw budget ? Wel … laat ons stellen dat we al een mooie linnen-look  stof hebben , kamerhoog … dat wil dus zeggen totaal geen naden en minder stof van nodig … voor 50,03 € ! Je mag dus echt wel stellen dat we dan de strijd aankunnen met sommige prijsdiscounters. Zelf stoffen die je zullen verbazen rond de 45 € INCLUSIEF confectie ! En in service en afwerking zal geen verschil merken met onze ander collecties.  

Samen met de nieuwe collecties van raamdecoratie en gordijnen op maat  hebben we onze eerste collectie van Elitis mogen ontvangen. 

Ze zijn uniek in kleuren , afwerking , combinaties van stoffen ….We hebben een aantal mooie passende sets aangekocht en zijn er van overtuigd dat ze snel een nieuw interieur gaan vinden waar ze met hun uitstraling dat extraatje gaan geven.

Bij ROLXX  willen we de  DUPLXX en XXL rolgordijnen  toch even in het daglicht plaatsen . Bij de komende zomerse temperaturen haal je tot 5 graden verschil in binnentemperatuur. Zo is er het DUPLXX  dat 2 verschillende rolgordijnen combineert. Zo kan je overdag met een transparant gordijn je interieur beschermen voor inkijk . In de avonduren kan je gerust het licht aansteken en gezellig afsluiten. En blijf je gebruik maken van een rolgordijn dat strak in je interieur hangt. En het voordeel van een XXL rolgordijn in een modern interieur hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Dit in combinatie met het label ” made in Belgium ” laat je jarenlang zorgenloos genieten van je raamdecoratie. En de keuze of je het electrisch of manueel wenst , die keuze laten we aan jou over. Het kan tot 4200 breed in manuele vorm , daarna plaatsen we enkel in electrische uitvoering. En dat laatste is dan steeds met SOMFY motoren , die binnenkort ook in extra stille geluidsmodus te verkrijgen is in het ROLXX gamma . 

 

 

Andere projecten

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Pak nu gewoon die kans …. neem direct contact op en we zorgen ervoor dat jij het mooiste interieur hebt binnen het gestelde budget. 

 

Neem nu direct contact op , we proberen je binnen de 24 uur een afspraak of antwoord te geven .

 

Gunther