fbpx

hookedonwalls

Hookedonwalls

Eigentijdse collectie met ruime toepassing

Hookedonwalls

Hookedonwalls komt van dezelfde huis als Arte. Hier vind je een ruim gamma van de nieuwste trends in een iets minder luxe uitvoering. De laatste nieuwe trends en stijlen volgen ze nauwgezet op en willen kwalitatief op hoog niveau mee dingen.

Behang is nog altijd aan een opmars bezig. Toch wordt het steeds moeilijker om originele prints te vinden. HOOKEDONWALLS speelt daarop in met hun collecties : met deze elke collectie geeft het merk een hedendaagse make-over aan nostalgische dessins. Trends maken voortdurend een pendelbeweging: ze komen en gaan, maar worden ook gerecycleerd. Voor de nieuwe collectie behang liet HOOKEDONWALLS zich inspireren door het verleden; door het ouderwetse behang bij je grootouders dus, maar dan in een hip jasje. Verwacht met andere woorden nostalgische prints ondergedompeld in een bad van moderniteit.

De grote meesters uit het verleden hebben ook hun eigen boek waarbij je voor een prikje een van de grote designers kan toevoegen aan je gepersonaliseerd interieur.

Kom gerust eens langs wat de nieuwste collectie jou te bieden heeft !

Maar vooral … wat we als interieursdesigners met unieke combinaties kunnen toevoegen .

 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Zowel voor de aankoop van kwaliteitsvolle interieurmaterialen als voor creatieve en oplossingsgerichte interieurstyling inclusief projectcoördinatie kan u op de ervaring en het professionalisme van onze interieurstylisten rekenen.

We denken pro-actief mee en spelen met texturen en lichtinval om een woonplek te maken waar u zich écht thuis voelt.