fbpx

elitis kussens 2018

Elitis 

Elitis kussens , interieurstyling voor jouw interieur in het Waasland.

Wie Elitis zegt , heeft een directe link met interieurstyling. Gepassioneerd door mooie natuurlijke materialen, stoffen,kleuren … Dit jaar hebben ze in hun collectie voor 2018 prachtige dessins gekozen. We hebben bij Wi-interieurs dan ook niet lang getwijfeld om ze op te nemen in onze collectie. Het is de perfecte aanvulling in elk interieur om het compleet perfect te maken! Ze zijn van topkwaliteit en te combineren in zowel klassieke als moderne interieurs. Het zijn de accessoires die net dat ietsje meer hebben en het wow effect hebben op de totaalafwerking. 

Ga samen met ons door de collectie en maak van je bestaand interieur of complete interieurstyling het meer dan geslaagd verhaal. 

Interieurstyling en Elitis … zowel het behang als de stoffen zijn dit jaar verrassend stijlvol! En dit passend in elk budget. 

Maak een afspraak met één van onze medewerkers en laat je verrassen door de vernieuwende combinaties. We brengen ze samen met de bestaande elementen in jouw interieur om een nieuwe wind te laten waaien. Zo breng je met een paar kleine aanpassingen jouw interieur tot leven. 

Interieurstyling voor 2018 in het Waasland , vanuit Stekene bereiken we al onze klanten in Stekene , Sint Gillis Waas , Belsele , Beveren , Sinaai , Sint Niklaas , Waasmunster en verder tot Antwerpen en verder met Gent.

Of maak kennis met onze totaalaanpak  

Kom gewoon snel kennismaken en maak van jouw ruimtes eentje om van te genieten , elke dag.

”  Wi  take care of your interior. “ 

 

Gunther

 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Zowel voor de aankoop van kwaliteitsvolle interieurmaterialen als voor creatieve en oplossingsgerichte interieurstyling inclusief projectcoördinatie kan u op de ervaring en het professionalisme van onze interieurstylisten rekenen.

We denken pro-actief mee en spelen met texturen en lichtinval om een woonplek te maken waar u zich écht thuis voelt.