fbpx

meubels

Meubels

passend in je interieur , op maat of standaard. 

Een passende zitbank , een noodzaak ?

Vaak worden meubels gekocht in een zaak die enkel meubels heeft. Akkoord je gaat er een enorm aanbod hebben! Maar passen ze binnen jouw interieur? Krijg je het aanbod dat de adviseur even aan huis komt ? De opstelling bekijkt en de stoffen bekijkt in jouw interieur?

We werken samen met een aantal leveranciers die ons al deze mogelijkheden bieden! Onze stoffen van de verschillende stofleveranciers kunnen hierin verwerkt worden. Collecties van gordijnen , zetelbekleding … die op elkaar zijn afgestemd door mensen met jarenlange ervaring.

De trend van de laatste jaren is naar stoffen salons aan het gaan. We hebben een héél ruim gamma van stoffen in uiteenlopende stijlen. Onder deze collecties vind je ook de collectie met EASY CLEAN van ARISTIDE . Hierdoor heb je de garantie dat je alle huishoudelijke vervuiling , zelfs balpen eenvoudig kan verwijderen door zuiver water! Kom het gerust testen in onze winkel we tonen het met ons gekend enthousiasme.We hebben de complete collectie van deze stoffen in onze winkel.Goed voor jou , want je gaat met minder geen genoegen meer nemen. Zeker niet

Is een zetel met deze stoffen of kwaliteit onbetaalbaar ? Zeker niet … kom eens langs met een schets van jouw interieur. Je zal verrast zijn wat we kunnen aanbieden.

SABA – MARIES CORNER – MORE – KARTELL – …..een kleine greep uit ons aanbod

Saba_Avant_Apres_2

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Twijfel je of we wel kunnen aanbieden waar jij achter op zoek bent ? Stuur ons gewoon een korte vraag. We sturen je dan een folder van onze merken of maken indien gewenst een vrijblijvende afspraak.

Je gaat je snel thuis voelen , we spreken jouw taal. Mogen we daarvoor jou even beter leren kennen ?