fbpx

Raamdecoraties

Raamdecoratie

Raamdecoratie op maat van jouw wensen.

Maatwerk , dat telt :

Wat zoek je juist als raamdecoratie op maat ? Verkies je  strakke , subtiele en haast onzichtbare gordijnen of mogen jouw overgordijnen net een imposante blikvanger worden in Uw interieur? Raamdecoratie is net een van de specialiteiten  bij Wi-interieurs.  Dat is dan ook de reden dat we een enorme keuze kunnen aanbieden .

 Laat ons even rustig samen zitten en de verschillende mogelijkheden bekijken. Want raamdecoratie is zoveel meer dan gordijnen. Rolgordijnen , plisee , dupli , vouwgordijnen , shutters , blinds , folds , swings …. het aanbod is heel ruim. Dit is een bewuste keuze geweest om geen enkele wens van onze klanten uit de weg te gaan.

Onze winkel is zo opgesteld dat je op een kleine oppervlakte ALLE mogelijkheden kan zien. Zo blijf je niet met vragen achter en kan je alles even betasten , voelen …

De aankleding van je raam heeft enorm veel mogelijkheden. Door een duidelijke structuur en aanpak komen we vrij snel tot een passend voorstel. De nieuwste trends worden permanent gemonitord en beurzen worden bezocht. Zo blijven al onze medewerkers perfect op de hoogte wat er leeft in de wereld van interieur. We zijn veeleisend voor onszelf en ook voor ons eindproduct.Maar dat merk je zelf heel snel dat we gepassioneerd zijn door interieurstyling en jouw persoonlijke stijl.

Klik op één van onderstaande buttons en ontdek een deel van ons aanbod , of maak direct een afspraak voor vrijblijvende opmeting en advies.

raamdecoratie

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Zowel voor de aankoop van kwaliteitsvolle interieurmaterialen als voor creatieve en oplossingsgerichte interieurstyling inclusief projectcoördinatie kan u op de ervaring en het professionalisme van onze interieurstylisten rekenen.

We denken pro-actief mee en spelen met texturen en lichtinval om een woonplek te maken waar u zich écht thuis voelt.