fbpx

gordijnen

We hebben een héél specifieke manier om tot jouw perfect passend gordijn te komen …… het is onze passie en die delen we graag met jou 

Wegwijs ....

Gordijnen

Zijn de afwerking van je interieur en kunnen zoveel meer toevoegen aan je woning. De foute keuze gaat je teleurstelling geven en een budget dat je opnieuw gaat moeten uitgeven om tot het gewenste resultaat te komen. 

Daarom is elk van onze adviseurs bekend met alle verschillende mogelijkheden. Gaan we technisch alle details doornemen. Zo ontstaan geen teleurstellingen op het moment van plaatsing. Daar nemen we dus ruim de tijd voor en vandaar dat we ons de meest behulpzame zaak noemen in raamdecoratie. 

 

We gaan vooral eerst luisteren , analyseren …. bestaande elementen …. Jouw interieur is namelijk één geheel . Dat is toch wat je wil niet?  Een woning waar het gezellig thuiskomen is , compleet in jouw stijl , niet in de onze. Al hebben we natuurlijk ook smaak en zou het zeker mooi zijn, maar niet op jouw maat , details …. 

Kom even mee in onze wereld , vertel ons wat je wil …. wat je niet wil. Klaar en duidelijk waar jij het ziet. En geef ons je grootste angst door, we hebben er meestal wel direct een antwoord op. Zoniet vinden we die heus wel. Want ons team bestaat zowel uit stylisten als interieurarchitecten die op dat specifiek vlak wel iets meer weten. 

 

 

 

linnen gordijnen op maat

Our gallery

Grid Gallery Slide

offerteaanvraag raamdecoratie

Gordijnen in jouw woning nodig ?

Verkiest u strakke, subtiele en haast onzichtbare gordijnen of mogen uw overgordijnen net een imposante blikvanger worden in uw interieur? 

Raamdecoratie is net een van onze specialiteiten waardoor we ontzettend veel keuzemogelijkheden kunnen aanbieden.

 Voor ieder wat wils :

We hebben een enorm groot assortiment met zowel budgetvriendelijke als luxueuze stoffen. Dit naar wens afgewerkt met enkele of drievoudige plooi , Vlaamse kop , golfconfectie. Al dan niet gevoerd met verduisterend of isolerende stoffen .

Kortom … enorm veel mogelijkheden en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg .

Heel regelmatig  komen er nieuwe collecties bij . Zo bent U als klant steeds zeker van te kunnen kiezen in de laatste nieuwe trends voor  jouw gordijnen op maat. 

gordijnen klassiek

Onze werkwijze :

We maken een afspraak in onze winkel . Hierbij leggen we U alle verschillende mogelijkheden in raamdecoratie uit en gordijnen . We maken je wegwijs in de wereld van confectie , stoffen en alle andere technische zaken. Zo heeft U een mooi beeld wat voor jou de mogelijkheden zijn en wat je mag verwachten. 

We kiezen samen een stijl en stoffen uit. Uit de collecties die we hier hangen hebben stellen we door gerichte vragen een aantal stoffen voor. Dit kan al vrij gericht zijn of gewoon richtinggevend . Het geeft ons alvast een goed beeld wat jouw wensen zijn en bespreken we ook uitvoering , mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende stoffen. 

 

We komen vrijblijvend meten. Indien U bent langs bent gekomen in de winkel , brengen we de gekozen stoffen mee. Dit laat toe om de gekozen stoffen te tonen in de lichtinval en interieur waar ze in komen te hangen. Samen met de technische eigenschappen van de stof kunnen we dan passend advies geven of alles naar de wens van de klant kan uitgevoerd worden.Toetsen we de wensen van de klant aan de haalbaarheid en gaan we geen uitdaging uit de weg. Maar eveneens gaan we geen valse verwachtingen geven over het te verwachten effect. 

Onze offerte wordt opgemaakt. Deze kunnen we dan nadien rustig bespreken in onze winkel of bij U thuis. Hierbij worden alle details nogmaals doorlopen en eventuele opties met elkaar vergeleken. Soms worden er verschillende stoffen voorgesteld om een zicht te krijgen op de verschillende budgetten. Zo kunnen ook architecten of interieurarchitecten met ons samen werken en gebruik maken van onze kennis en enorme collectie stoffen en stalen. Niet op kleine monsters , maar voelbare stukken zodat het eindresultaat bijna tastbaar is. 

Definitieve opmeting .  Nadat we samen tot overeenstemming zijn gekomen over de juiste combinaties , meten we alles nogmaals perfect op. Omdat sommige zaken echt afhankelijk zijn van kleine details en tijdens de bespreking soms zaken naar voor zijn gekomen die even moeten getoetst worden aan de situatie. Want we investeren graag in onze klanten om naar hen te luisteren , correct te meten , en met het gewenste resultaat als afgewerkt product te komen. 

Productie en Plaatsing .   Na een 3 tal weken voor de meeste stoffen , afhankelijk van de leveringstermijn van de stoffen , zijn de meeste van onze confecties wel klaar voor plaatsing. Onze plaatsers komen de gordijnen ophangen en stomen de gordijnen netjes op. Onze stomer blijft ook steeds voor onze klanten ter beschikking om de gordijnen in topconditie te houden. Na plaatsing wordt alles kort overlopen en laten we U genieten van Uw nieuw interieur. 

Service  Indien je nadien nog onderhoud nodig hebt , gaan we ook hierin gericht advies geven. Mochten er bepaalde zaken na verloop van tijd niet meer naar behoren werken , komen we hiervoor langs. Voor een intensieve reiniging werken we samen met een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van gordijnen. Zo kunnen deze opgehaald worden , opgemeten , gereinigd en terug opgehangen worden in een ALL-IN service. Zo blijft Uw investering gegarandeerd mooi en in perfecte conditie. Want dit is iets waar we samen met jou naar streven. Onze passie voor jouw interieur wordt jou zeker snel duidelijk. 

 

 

 

 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Wens je maatwerk confectie ?

3x gestoomd om krimp tot een minimum te beperken ?

manuele of elektrische bediening ?

Vouwgordijnen – Overgordijnen – transparante – half-transparant ? Maak van jouw projects iets persoonlijks , passend en op maat met jullie levensritme. En maak je geen zorgen , onze adviseurs zorgen dat de verschillende structuren en kleuren het perfecte plaatje vormen . Jouw thuis …

Neem nu direct contact op voor een vrijblijvend en kostenloos voorstel.

Gordijnen op maat 

Vouwgordijnen – Japanse panelen – overgordijnen – glasgordijnen