fbpx

interstil-decoline

Interstil-Decoline

Gordijnrails- roedes – systemen

foto decoline
foto decoline

Interstil-decoline Rails – Roedes – electrische systemen voor Uw raamdecoratie

 

We gebruiken voor onze raamdecoratie de mooiste rails en systemen die jouw raamdecoratie nog mooier maken ! Want dat mooi wave gordijn of klassieker gordijn met dubbele plooi komt nog stijlvoller over. Wens je het net zo onopvallend mogelijk waarbij alle bevestiging netjes is weggewerkt ? Of zie je een mooie slanke rail als sluitstuk en sierlijk onderdeel van het geheel ? Beide en nog veel meer hebben we klaarliggen voor jou en kan je komen betasten – ervaren – voelen. Want daar gaat het uiteindelijk om , jou de beleving geven in onze winkel ! Zo kan je perfect een beeld vormen van hoe jouw nieuw interieur en binnenkort gaat uitzien.

En met enkele rails die de reddot award gewonnen hebben voor design , gaan we ook de meest veeleisende klant een antwoord kunnen bieden.

 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Techniek is een belangrijk onderdeel bij Uw raamdecoratie. Door onze meer dan 20 jarige ervaring in de woningsector op bijzonder technische vlakken , kunnen we met het ganse team garant staan voor een compleet advies en full service.

Breng je plannen mee , maak een afspraak met iemand van ons team en laat onze passie voor interieur los op jouw project .

paneelgordijnen

Interstil-decoline | Raamdecoratie | Golfgordijnen | Klassieke Gordijnen