fbpx

Jasno shutters

Jasno 

shutters – blinds – swings – Folds

Spelen met licht :

Met horizontale en vertikale jaloezieën bepaalt u zelf hoeveel lichtinval en warmte u toelaat. Erg handig , maar ook verslavend leuk , want elke twist levert opnieuw een bijzonder lichteffect op ! 

Als officieel dealer van JASNO hebben we alle producten in onze winkel. 

Shutters : van de primewood collectie die technisch geen gelijke heeft in de wereld van shutters  tot de ecowood en ecowood collectie die toelaat om binnen ieders budget de luxe van shutters te kunnen plaatsen . Want onze ervaring geeft dat eenmaal je hart is verpand aan shutters , je moeilijk genoegen gaat nemen met een ander product. Je hebt ze al vanaf 350€/m² maar laat onze zaakvoerder even ter plaatse komen voor een degelijk advies naar uitvoering.

Blinds : stijlvol met blinde bevestiging en in enorm veel mogelijkheden naar kleur en materialen passen ze zowel in een klassiek als modern hedendaags interieur. Ze brengen warmte in het geheel en net zoals bij de shutters is het spelen met licht verslavend leuk. 

Folds : Uniek product van JASNO ! Een specifiek materiaal wat door Nederlandse designers is ontwikkeld en zowel transparant als verduisterend kan gebruikt worden. 

Swings : Vertikale lammelen , maar net iets anders waardoor er een 3D effect wordt verkregen . 

Of kijk ook eens op de site van JASNO voor nog meer inspiratie ! 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Zowel voor de aankoop van kwaliteitsvolle interieurmaterialen als voor creatieve en oplossingsgerichte interieurstyling inclusief projectcoördinatie kan u op de ervaring en het professionalisme van onze interieurstylisten rekenen.

We denken pro-actief mee en spelen met texturen en lichtinval om een woonplek te maken waar u zich écht thuis voelt.

PRIIJSINDICATIE SHUTTERS ? 

Klik hier en krijg alvast een eerste offerte voor jouw shutters op maat . Of maak nu direct een afspraak !

jasno shutters prijs maatwerk