fbpx

Rolxx

 

XXL rolgordijn – Belgische topkwaliteit

 

ROLXX 

Rolxx 

XXL rolgordijn , het komt door de moderne architectuur vaker voor. Hiervoor hebben we een partnership aangegaan met Rolxx . Ze hebben het totaal anders aangepakt dan de andere fabrikanten.  Hun jarenlange ervaring in rolgordijnen hebben ze omgezet in een product dat je niet onberoerd gaat laten. Ze hebben geinvesteeerd in technisch hoogstaande doeken en sytemen. Dat merk je aan de XXL afmetingen die mogelijk zijn en hun unieke manier van onderhoud. Zo is die eerste vlek geen probleem maar opgelost met het meegeleverde product.Dit in alle uiteenlopende doelgroepen : verduisterend , transparant , zonnewerend , black-out. 

Wie rolgordijnen wenst , krijgt vast en zeker spijt als je hun gamma pas nadien leert kennen,En dat is dus net die kwaliteit waar we het met jou over willen hebben.

Geen lange lijst van opties : topkwaliteit steunen , alu onderlat … het is standaard al aanwezig.  

Belgische topkwaliteit , onderdelenbeheer met service en XXL afmetingen . Zo is bij moderne architectuur aangepaste raamdecoratie nodig . Hier stellen we dan ook graag ROLXX voor met afmetingen van 6 meter breed en 3 meter hoog in 1 deel !

Maar we hebben hier nog veel meer over te vertellen.  

Rolxx xxl rolgordijn

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Zowel voor de aankoop van kwaliteitsvolle interieurmaterialen als voor creatieve en oplossingsgerichte interieurstyling inclusief projectcoördinatie kan u op de ervaring en het professionalisme van onze interieurstylisten rekenen.

We denken pro-actief mee en spelen met texturen en lichtinval om een woonplek te maken waar u zich écht thuis voelt.

Het gamma van ROLXX is uitgebreid voor klanten die een mooi product wensen. Wil je weten wat de termen XXL , Knitscreen , aluscreen , XXSecret en Panels voor jou kunnen betekenen ? Stuur ons dan een berichtje met onderwerp INFO ROLXX , we sturen je dan alvast een folder van de ROLXX producten op . Of je kan ze natuurlijk ook in onze winkel komen bekijken.

NIEUW : ook jouw logo of een leuke print op het rolgordijnen kan . De eerste hangen al op en de eerste reacties van onze klanten zijn lovend !

Tip  : waarom niet voor bedrijven een persoonlijke boodschap laten plaatsen voor je etalage ?