fbpx

totaalvisie

Totaalvisie

Jouw raamdecoratie in vorm – uitvoering – kleur bekeken
Beste interieurstyling

Raamdecoratie komt meestal niet alleen in jouw interieur voor. Meestal is het een sluitstuk of een begin van een zoektocht naar verschillende producten.

Door onze ervaring kunnen we u een totaalvisie op het ganse interieur geven. Dit kan gaan van een kleuradvies tot en met een compleet uitgewerkte interieurstyling. Want alles begint met een plan en een afspraak.Bij die afspraak gaan we samen op zoek naar de te vernieuwen elementen en diegene die je wenst te behouden. Want het is niet de bedoeling om alles direct te vernieuwen maar bestaande elementen te integreren in je nieuw interieur.

Het ganse team van Wi-interieurs wordt regelmatig getraind in zowel de technische als esthetische aspecten van interieurvormgeving. Zo bieden we de beste garanties aan om bij te blijven. Door de nieuwste technieken te gebruiken komen we het snelste tot jouw gewenst resultaat. We gaan zacht polsend te werk waar de gevoelige punten liggen en gaan door tot we samen tot een plan komen dat u alleen verder afwerkt of compleet door ons laat uitvoeren. Want ook daarin bieden we een complete begeleiding van a tot z .

Of neem een interieuradvies op maat !

 

i

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Techniek is een belangrijk onderdeel bij Uw raamdecoratie. Door onze meer dan 20 jarige ervaring in de woningsector op bijzonder technische vlakken , kunnen we met het ganse team garant staan voor een compleet advies en full service.

Breng je plannen mee , maak een afspraak met iemand van ons team en laat onze passie voor interieur los op jouw project .