fbpx

Totaalinrichting

Totaalinrichting

Met een totaalvisie is je eindresultaat gewoon beter  

Totaalinrichting

Wil je echt een stevige aanpak van jouw interieur?

Weet je niet goed wat nu de eerste stappen zijn ?

Het team van Wi-interieurs heeft alles in huis om een complete make-over van jouw woonkamer , slaapkamer of andere ruimte in je woning of kantoor. Of wens je gelijk een deel aan te bouwen of te ver-bouwen ? We nemen alle zorgen uit je handen en werken samen met architect en EPB verantwoordelijke. Van bij de start kunnen we dan rekening houden met het finaal resultaat wat jij als klant wenst. Want voor bepaalde zaken is er samenspraak nodig met architect , aannemer en interieurvormger.

Maar ook zonder verbouwen hebben we een degelijke grondige aanpak . We starten met een grondig gesprek over de wensen en noden en vullen dit aan met onze ervaring. Plannen kunnen gemaakt worden en moodboards opgesteld zodat je mee kan groeien in het uiteindelijke resultaat.

Maak nu je afspraak met één van onze medewerkers voor een verkennend gesprek. Zorg alvast voor een aantal foto’s en indien je bepaalde beelden hebt die jou boeien , bezorg ons die zodat we direct van slag kunnen gaan.

 

 

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Of u nu een kleine aanpassing aan uw interieur of een complete make-over overweegt, Wi-projects is de perfecte partner.

Zowel voor de aankoop van kwaliteitsvolle interieurmaterialen als voor creatieve en oplossingsgerichte interieurstyling inclusief projectcoördinatie kan u op de ervaring en het professionalisme van onze interieurstylisten rekenen.

We denken pro-actief mee en spelen met texturen en lichtinval om een woonplek te maken waar u zich écht thuis voelt.

Interieurontwerp | interieurstyling | interieuradvies