fbpx

Wi-interieurs interieurstyling test

Wi-interieurs is het bedrijf gespecialiseerd in raamdecoratie en interieurs. Jarenlange ervaring in de interieurinrichting heeft alles in één winkel samengebracht. We meten – plaatsen bij jou en bekijken dit vanuit een totaalvisie.In ons gamma ga je dan ook gordijnen op maat , vouwgordijnen , jaloezieen , shutters , rolgordijnen vinden. We gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg en zijn ambitieus geweest in onze uitdaging. Voor elke klant binnen zijn budget een hoogwaardig aanbod. En omdat we geloven dat elk deel onderdeel is van het geheel heb je bij ons de mogelijkheid om alles passend bij elkaar te hebben. Zo blijven die vervelende verrassingen achterwege. 

RAAMDECORATIE

Welkom in de wereld van Wi-interieurs en ons gamma van raamdecoratie

Behang

Als accent of als bekleding , we hebben de trends in huis

VERF

Kwaliteitsverf MET advies en eigen mengmachine

Elitis

Uniek aanbod van kussens en behang voor jouw interieur

meubels

Onze maatmeubels bieden je meer voor jouw budget

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Raamdecoratie in Stekene en het ruime Waasland

Raamdecoratie is de juiste sfeer creëren, accenten leggen, met kleuren goochelen, materialen combineren… Bij Wi-interieurs kunt u voor al uw interieurproblemen terecht. Een ervaren team staat dan ook steeds tot uw dienst. Of het nu over een geïntegreerd interieuradvies gaat of een vrijblijvende presentatie van hun talrijke exclusieve collecties. 

 

Wi-interieurs is in Stekene gelegen , centraal in het Waasland tussen Antwerpen en Gent. Je vind hier gordijnen op maat , rolgordijnen , vouwgordijnen , jalouzieen in hout en aluminium. Als officieel dealer van JASNO kan je in onze winkel het complete gamma vinden van shutters ,blinds , folds en swings. We bieden je een uniek gamma aan in de streek om zowel eenvoudige en budgetoplossingen aan te bieden , maar ook zijn we SOMFY my decorator partner en ROLXX dealer voor klanten die hoge eisen aan service en kwaliteit stellen.

Wi-interieurs Interieurontwerp in ook het bedrijf waar je terecht kan voor al je interieurvragen , interieurstyling en interieurarchitectuur. We bieden dus kleuradvies en Interieurontwerp aan huis om alles tot één harmonieus geheel te vormen. Verf – Behang – Meubels en decoratie …. je vind alles terug in onze one-stop-shop voor jouw interieur.

Onze winkel

In onze winkel is een persoonlijke ontvangst heel belangrijk. Want we maken tijd om jou alles keurig uit te leggen en gaan geen vragen uit de weg. Uw persoonlijke adviseur gaat samen met jou door alle mogelijke combinaties , mogelijkheden en nieuwe collecties. Dit maakt het veel persoonlijker. Dit is juist het punt waar we het verschil op gaan maken ... door jouw persoonlijke wensen te weten , kunnen we het best passend voorstel maken. Want onze collecties zijn enorm en steeds vernieuwd .

Onze manier van werken : 

 

Wanneer je langskomt in onze winkel of een afspraak maakt met een van ons team, gaat je snel duidelijk worden dat we vol passie voor interieur onze zaak uitbaten. Je gaat dan ook steeds iemand treffen die eerst en vooral een luisterend oor gaat zijn en samen met jou op zoek gaat naar het meest ideale product. Want het aanbod in raamdecoratie is enorm. We hebben als decorateur gekozen om kwaliteit – Belgische ontwerpen / productie – service als norm genomen om de verschillende samenwerkingen met leveranciers op te bouwen. Vanuit onze jarenlange ervaring in de interieurinrichting , hebben we natuurlijk een aantal vrij technische producten in ons gamma. 

Wat dacht je van JASNO SHUTTERS , een opkomend gegeven op de Belgische markt. Als echt alle andere mogelijkheden bijna zijn uitgeput om je raam mooi aan te kleden , komen deze shutters met de perfect passende oplossing. Schuine ramen , dakramen , ronde ramen … niets is onmogelijk om je ramen perfect aan te kleden. 

Onze rolgordijnen van ROLXX  zijn ook een Belgisch staaltje van pure ambacht en vakkennis. Je vind er nog veel meer over op onze site. Maar ik nodig je graag uit om de mogelijkheden van hen te tonen. Rolgordijnen tot 6 meter breed zijn zonder problemen uit te voeren. Zonder lasnaden trouwens , een eerste belangrijk punt waar Rolxx zich op onderscheid. Want wat voor ons van zelfsprekend is , ga je elders niet verkrijgbaar vinden. Deze Rolxx rolgordijnen zijn ook steeds uitgevoerd met Somfy motoren. En dit maakt ons als Somfy my Decorator winkel compleet. Je gaat geen tijdelijk goedkopere producten vinden. De service en producten die we daar in kunnen aanbieden , zijn ook weer met een hoogstaande service verbonden. 

 

Van het moment dat je binnen komt , ben je welkom ! We gaan met jou aan de slag en wandelen samen met jou door alle mogelijkheden en keuzes. We maken een eerste selectie en komen dit vrijblijvend bij jou voorstellen. Meestal brengen we nog een aantal varianten mee om de verschillen duidelijk te maken.

Ga je nu bij ons uitkomen op een hoger budget? Wel … ik kan je alvast vertellen dat we enorm scherpe prijzen hanteren die gelijklopend zijn met de grote discounters uit de streek. Maar je krijgt er wel een grotere service bij , persoonlijk advies en een totaalvisie. En de stoffen … laat ons stellen dat we zeker en vast iets hebben wat perfect in Uw budget past. Want we doen ons uiterste best om voor alles en iedereen een oplossing te bieden . Ook voor Uw budget !

 

kleurstyling - interieuradvies
interieurstyling stekene , sint gillis waas , belsele , sint niklaas