fbpx

XXL rolgordijn voor moderne architectuur , Belgisch .

XXL rolgordijn – Rolxx

XXL rolgordijnen passend in elk interieur. 

De vraag naar xxl rolgordijnen is de laatste jaren omhoog gegaan.Er zijn een paar spelers geweest die zich op deze markt hebben gegooid , maar finaal is Rolxx door een jarenlange zoektocht en investering als beste partner naar voor gekomen. Dit jaar staan we dus voor de eerste keer als partner met hen op Batibouw 2018. 

Het gamma van Rolxx stopt niet enkel bij hun extra grote afmetingen van 6 meter breed en 3 meter hoog . Maar ook een aantal decoratieve doeken , binnenzonnewering , gepersonaliseerd met digitale print … De reacties waren alvast geweldig van bouwers en verbouwers die kennis maakten met het ganse gamma. 

Want zowel in een strak interieur waarbij ongehinderd de lichtinval behouden moet blijven is dit op maat gemaakt. Eveneens in combinatie met overgordijnen komen ze in een meer klassiek interieur tot hun recht. 

Maar laat je vooral nieuwsgierig maken door XXL , DUO , XXS … en de garanties en service die hoort bij een Belgisch product. 

 

Andere projecten

Slim aankopen

Met advies

Van plan tot planning

Raamdecoratie is een specifiek onderdeel van Wi-interieurs waarbij onze technische kennis jou zeker gaat helpen om een onderbouwde keuze te maken. 

Maak nu een afspraak en kom samen met ons uitzoeken wat het beste past bij jouw woning en persoonlijkheid. 

Want naast Rolgordijnen hebben we ook shutters , vouwgordijnen , gordijnen op maat , en dit als specialist voor het Waasland en ver daarbuiten. Want we zijn fier op ons gamma dat uniek is voor de streek. Dit maakt ons dan ook de ideale partij om jouw raamdecoratie in alle rust persoonlijk te bespreken. 

 

xxl rolgordijnen of andere raamdecoratie … het moet passen in het complete plaatje. Onze visie hierin is dat we samen met jou alle elementen van het interieur laten passen. Van een passend behang , kleur voor de muren , plafonds … tot de totaalinrichting van jouw woning of gekozen ruimte. 

Hiervoor hebben we een aantal ambassadeurs die met ons samenwerken en met dezelfde passie en persoonlijkheid de expertise bij jou aan huis brengen.